You are here

UNIPLOM

Mesto: 
Address: 
Vladislava Kaćanskog br. 2
Brendovi: 
Kategorije: 

Uniplom

Višenamjenska sigurnosna plastična plomba Uniplom-patent je i proizvod naše kompanije. U 10 godina postojanja na tržištu, Uniplom je zabeležio sjajne rezultate. Između ostalih, plomba nosi znak kvaliteta EPS-a i koristi se kao zvanična plomba Direkcije za mere i dragocene metale Srbije.

Bezbednosne i informatičke karakteristike koje pruža donele su mu široku zastupljenost na regionalnom tržištu. Uniplom je našao veliku primenu u različitim oblastima: elektroprivredi, naftnoj industriji, kompanijama za distribuciju gasa, baždarnicama, kao i kod drugih korisnika.

Uniplom je skladnih dimenzija, jednostavan za montažu i upotrebu. Plastika za proizvodnju plombi je od materijala koji odgovara svim osnovnim standardima, uključujući i ekološke standarde, a može se i lako reciklirati. Reč je o vrlo kvalitetnoj samogasivoj plastici, otpornoj i na naftne derivate, te postojanoj na sve atmosferske uticaje, uključujući i UV zračenje. Uniplom ima mogućnost ugradnje mikročipa, čime se omogućuje daljinsko očitavanje podataka.

U praksi, Uniplom je doveo do značajnog povećanja u kontroli i naplati električne energije. Svojim konstruktivnim i tehničkim rešenjima obezbedio je pouzdanu eksploataciju, tako da do sada nije bilo uspešnih slučajeva zloupotrebe plombe.