You are here

Futura Plus doo

Mesto: 
Address: 
Petra Kočića 10
Brendovi: 
Kategorije: 

Futura plus, najveća prodajna mreža u Srbiji, nastala je spajanjem lanaca kioska Duvana, Politike Prodaja, Borbe i Duvan prometa i proizvod je zajedničkog cilja i vizije kompanija EMI Denmark i D Trade d.o.o. Beograd sa jedne strane, i nemačkog medijskog giganta kompanije WAZ (Westdeutsche Allgemeine Zeitung) sa druge. U novembru 2006. godine sva preduzeća integrisana su u jedinstvenu kompaniju, i postala jedan tim, jedna Futura plus!

Glavna delatnost kompanije je trgovina na veliko i malo robom široke potrošnje, koju distribuiramo putem 200 dostavnih vozila i van teritorije Srbije. Svakodnevno radimo na podizanju efikasnosti našeg poslovanja kao i na optimizaciji kanala distribucije i prodaje, kako bi kompletnu uslugu digli na još viši nivo. Kreativnost mlađih i iskustvo starijih stvorili su Futuru plus kao tim koji odlično funkcioniše. Tim od preko 3.200 ljudi.

Pokrili smo celu Srbiju sa preko 1.200 maloprodajnih objekata. Svojim modernim dizajnom, naši novi kiosci predstavljaju efikasan spoj estetike i funkcionalnosti – svojim izgledom ulepšavaju gradove, a svojom preglednošću omogućavaju našim kupcima laku i brzu kupovinu.