You are here

Agencija PRO AS

Mesto: 
Brendovi: 

O nama

Agencija Pro-As je osnovana 1994 godine. Dugi niz godina bavimo se tehničkom podrškom i realizacijom raznorodnih vidova događaja i dešavanja. Sa velikim iskustvom u ovoj oblasti možemo garantovati vrhunsku uslugu pri realizaciji vašeg seminara, kongresa, poslovnog sastanka i sl. vida dešavanja.

Usluge

* Oprema za simulatano prevođenje

Ukoliko vaš skup ima međunarodni karakter ili iz bilo kog drugog razloga postoji potreba za simultanim prevodom naša oprema će u potpunosti zadovoljiti zahteve takvog posla. Infracrveni sistem renomirane firme BRAHLER kao i kabine koje zadovoljavaju standarde ISO 2603 i ISO 4043 pružiće visok konfor kako korisnicima tako i samim prevodiocima i ujedno će svojom funkcionalnošću i prijatnim izgledom doprineti uspešnoj realizaciji vašeg skupa.

* Konferencijski mikrofoni

Konferencijski mikrofonski sistem DIGIMIC je takodje proizvod firme BRAHLER. Sistem je sastavljen od adresiranih mikrofonskih jedinica pomoću kojih se ostaruje puna kotrola nad ovim sistemom tako da se u svakom trenutku može dodeliti reč određenom učesniku. Sistem takođe putem minijaturnih ugrađenih zvučnika doprinosi ravnomernoj zvučnoj slici dok u manjim prostorijama ovaj sistem može zadovoljiti potrebe razglasa.

* Ozvučenje

Razglasni sistemi su osnova konferencijske komunikacije. Retki su slučajevi da na skupu nije potreban razglas odn. ozvučenje. Mi posedujemo visoko kvalitetan razglas koji je takodje diskretnog i prijatnog izgleda. Ukoliko vaš skup ima potrebe tipa umetničkih dešavanja mi vam takođe možemo izaći u susret sa kvalitetnim muzičkim ozvučenjem.

* Video

Bilo da imate potrebu za video projekcijom ili želite da vaš skup bude snimljen mi ćemo izaći u susret vašim zahtevima. Želimo da napomenemo da posedujemo projektore snaga od 4000 ANSI kao i platna različitih dimenzija od 5x4m do 2x1.5 iz ponude platana izdvajamo platna 4x3m za pozadinsku (rear) projekciju. Takođe želimo da istaknemo mogućnost prenosa video signala na udaljenu lokaciju.

* Glasački sistem

Želite li da dobijete povratnu informaciju od učesnika vašeg skupa? Želite da poprimi novu dimenziju? Želite li da postane interaktivan?

Da bi ostvarili sve ovo potreban vam je takozvani sistem za glasanje. Sistem firme OptionFinder je sistem za bežičnu interaktivnu komunikaciju. Pored velikih mogucnosti primene ovaj sistem odlikuje izuzetna lakoća upotrebe. Software-skim paketom OptionPower koji se ugrađuje u MS PowerPoint ostvarujemo interaktivnost .ppt slajdova, a oni kojima prenosimo poruku raspolažu svojim interaktivnim bežičnim terminalima. Kroz PowerPoint - kojim se zna služiti gotovo svako - grupi postavljamo pitanja, a grupa nam odgovara pritiskom na odgovarajući taster. Sistem tada izračunava rezultat i pokazuje ih kao još jedan .ppt slajd. Na ovaj način vaši skupovi više neće biti jednosmerna komunikacija predavača i publike već će svi učesnici konačno moći da doprinesu radnom delu skupa.